Mitä mukaan

Shine LAN on lähiverkkotapahtuma, jossa oma tietokone on vättämätön, mikäli haluat nauttia täysipainoisesti tapahtumasta. Voit tuoda useita laitteita, kunhan virrankulutuksesi ei ylitä 400 watin rajaa. Ota myös huomioon, että jokaiselle on olemassa vain yksi sähköpistoke, joten jatkojohto on käytännössä pakollinen. Tapahtuman kesto on kolme päivää, perjantaista sunnuntaihin ja paikan päällä on nukkumapaikkoja.
Lähistöllä on useita kauppoja, joista osa on yöhön asti auki, joten sinun ei tarvitse tuoda kuin välttämättömimmät ruokatarvikkeet. Tapahtumapaikalla on myös mikroaaltouuni jota voit käyttää ruoan lämmitykseen.

Mukaan:

Partyilla on langaton internet-yhteys (WLAN), mutta tämä saattaa ajoittain ylikuormittua. Jos huomaat verkossa hidastelua, kytke tietokoneesi lähimpään langalliseen verkkoon.

EI mukaan:

Allaolevia esineitä ei saa missään nimessä tuoda tapahtumatiloihin:

Kadonneet tavarat

Pyrimme pitämään huolen siitä, ettei tapahtuman aikana katoa arvoesineitä, mutta aina tämä ei ole mahdollista. Jos huomaat tavaran ilman omistajaa, muistathan tuoda sen Helpdeskille. Emme ota vastuuta kadonneista tavaroista, joten pidä huoli tavaroistasi.

Muista!

Tapahtumasääntöjen rikkominen johtaa välittömään paikaltapoistoon, sekä mahdolliseen rikosilmoitukseen.
Tapahtuma on tarkoitettu kaikille ja kaikenikäisille, joten yritetään yhdessä näyttää nuoremmille esimerkkiä!

Tämän sivun on suunnitellut ja toteuttanut Shine Organizing