Säännöt

Säännöt on luotu tapahtuman pehmeän kulun ja muiden viihtyvyyden takaamiseksi. Nämä säännöt koskevat kaikkia tapahtumaan osallistuvia. Säännön rikkomus pahimmillaan voi joutaa tapahtumasta poistoon lopullisesti ja mahdollisiin rikosoikeudellisiin toimenpiteisiin. Tapahtumaan osallistuneiden poistettujen henkilöiden lippuja ei korvata.

Allaolevia esineitä ei saa missään nimessä tuoda tapahtumatiloihin:

Huumeet ja Alkoholi

Tapahtumaan on ehdottomasti kiellettyä tuoda alkoholia. Alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisena oleva henkilö poistetaan välittömästi tapahtumapaikalta ja löydetyt alkoholituotteet hävitetään. Huumausainerikoksissa otetaan tarpeen mukaan yhteys poliisiin.

Sähkölaitteet

Tapahtuman sähkölaitteiden kulutus pyritän pitämään pienenä, koska tapahtumapaikan talon sulakkeet eivät kestä suuria tehomääriä. Tämän johdosta sähkönkulutsta on rajattu 400 wattiin/töpseli, ja tämä lukema saattaa muuttua lähempänä tapahtumapäivää, kunhan saamme tietää tarkemmin johdotuksen kapasiteetista.

Keittiövälineitä tai jääkaappeja ei saa kytkeä sähköverkkoon, mutta erityisluvalla nämä laitteet voidaan asentaa keittiötiloihin tapahtuman ajaksi.

Varkaudet

Vaikka varkaudet tämän tapaisissa tapahtumissa ovat jokseenkin harvinaisia, on silti syytä valvoa ja pitää huolta omista tavaroista. Shine Organizing järjestäjineen sekä muu henkilökunta ei vastaa tapahtumassa menetetyistä tavaroista. Löytötavarat voi palauttaa helpdeskille, josta ne löytävät oikean omistajan tuntomerkkien perusteella.

Jos olet hukannut tavaran, tai et ole vähään aikaan nähnyt omaisuuttasi, ja tavara on verrattain arvokas, ota heti yhteys helpdeskiin. Voimme katoamistapauksissa auttaa etsinnässä. Varkausrikokseen syyllistyneet poistetaan tapahtumasta ja rikoksesta ilmoitetaan poliisille. Pyrimme valvomaan tapahtuma-aluetta niin hyvin kuin on suinkin mahdollista. Suosittelemme, että merkitset tavarasi jollain tavalla.

Hakkerointi, virusten ja troijalaisten levitys

On ehdottomasti kiellettyä hakkeroida tai levittää viruksia sekä troijalaisia tapahtuman verkossa. Toiminnasta tai kiinnijääneestä henkilöstä ilmoitetaan virannomaisille, sekä kiinnijäänneelle annetaan elinikäinen porttikielto tapahtumaan. Kiellettyä on myös muiden koneiden urkinta ja luvaton käyttö, verkon ja muiden koneiden häirintä.

Mainostaminen tapahtuman aikana

Tapahtumassa mainontaa saa tietyin edellytyksin suorittaa kun se ei häiritse muita partyvierailijoita. Tähän on pyydettävä erikseen lupa. Tarvittaessa mainostajalle saadaan järjestettyä seinätilaa esim. mainosbannereita varten, ja sponsoreille ja muille kiinnostuneille saadaan järjestettyä myyntikojut.

Turvallisuus

Kaikkien tietokoneiden turvallisuuden hyväksi on PAHEKSUTTAVAA, jos tietokoneellasi ei ole virustentorjuntaa ja palomuuria. Hanki nämä ennen tapahtuman alkua.

HUOM!!!

Kaikki häiriköinti tapahtuman aikana on kiellettyä. Jos tätä kuitenkin tapahtuu, häirikkö tapauskohtaisesti poistetaan tapahtumasta.

Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt nämä säännöt, ja toimit niiden edellyttämällä tavalla. Sääntöjen rikkomisesta seuraa sanktioita, joka voi pahimmassa tapauksessa johtaa poistamiseen tapahtumapaikalta, mutta myös rikosilmoitukseen.
Tapahtuma on tarkoitettu kaikille ja kaikenikäisille, joten yritetään yhdessä näyttää nuoremmille esimerkkiä, ja tehdään tapahtumasta mielekäs jokaiselle!

Tämän sivun on suunnitellut ja toteuttanut Separi` NabNab:n kanssa.